EDİRNE / UZUNKÖPRÜ - TEV Orhan Çetin Fen Lisesi

Şbt

Bugün uzun soluklu yeni bir eğitim öğretim dönemine sevinç ve heyecanla başlıyoruz.

Şbt

Okulumuz bağışçısı ,hayırsever iş insanı Orhan ÇETİN 31 Ocak 2024 Çarşamba günü vefat etmiştir.

Kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Allah rahmet eylesin.

Kas

Tev Orhan Çetin Fen Lisesi öğrencilerimize yönelik Ankara ve Eskişehir'e kültür gezisi düzenlendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçemizde Atatürk Kültür Merkezi'nde TEV Orhan Çetin Fen Lisesi tarafından düzenlenen programla kutlanmıştır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz kahramanlık mücadelesinin, eşsiz vatan sevgisinin, vazgeçilmez bağımsızlık iradesinin ifadesi olan en güzel eseridir.Şan ve şeref destanlarıyla dolu tarihimizden aldığımız azim, cesaret ve vakarla Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşamanın engin gururunu yüreklerimizde hissediyoruz.

Cumhuriyet'in izinde nice 100 yıllara...

Ekm

AB Kod Haftası, kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir taban girişimidir.

Ekm

'Bir Kahvenizi İçeriz' Projesi kapsamında öğretmenlerin velileri ile sohbet edip kaynaşma fırsatı bulması,okul-aile işbirliğinin artması,öğrenci başarısını ve devamsızlığını etkileyen dinamiklerin tespit edilmesi,öğrenci ve velilerin okula aidiyet duygularının gelişmesi,okula devam oranının artması ile birlikte okul terki oranlarının azaltılması amacıyla ilk veli ziyaretimizi gerçekleştirdik.

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı başladı.